Categories
Lyx Presenterar

Lyx.se Presenterar: Johanna Bergbom

Johanna Bergbom är en utbildad idrottslärare som tyckte att gräset var grönare på andra sidan, skolade om sig och blev marknadsansvarig på ett globalt, stort och roligt företag. Hon driver själv den populära inredningsbloggen Missfixtrix och har skrivit för Lyx.se sedan November 2012. Vem är du?
Jag är allt som beskrivits ovan, men också mamma till tre underbara killar och en god vän när tillfälle och tid ges.

Vad betyder lyx för dig?
Just nu handlar lyx mycket om tid. Med tre barn är tid något jag anser vara lyx. Att få tid att träna, tid att njuta – eller bara så enkelt som tid att sova.

Vad ska du skriva om?
Eftersom jag älskar inredning så kommer det mesta jag skriver om hamna under den kategorin. Men vem vet – hittar jag något som inspirerar och gör mig glad kommer jag självklart dela med mig av det också!

Johanna Bergbom på Lyx.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *