Förhöj fredagsmyset med en blombukett. Vardagslyx.

Ibland är det faktiskt det lilla som gör helheten. Vad du än har planerat i helgen – hur mycket tid du spenderar i hemmet och slappar i helgen, eller far omkring och gör en massa aktiviteter med vänner och familj – är det alltid mysigt att vistas i eller komma hem till en ompysslat hem. Här menar jag att det kan vara så enkelt som att du köpte med dig en blombukett hem efter jobbet på fredagen. Antingen till din respektive eller helt enkelt till dig själv. Här hemma brukar det var jag som köper till mig själv! Den står där hela helgen och ser fin ut och kanske även doftar gott. Det gör mig glad. Små ting som piffar upp. Allt från ett enkelt fång tulpaner till något större och mer avancerat. Tycke, smak, utbud, säsong och plånbok får avgöra.

 

Med hopp om en fin helg

 

Tulpaner