Oriental overflow-badkar, Käsch

Käsch – lyxiga spa-bad hemma

Att njuta av ett långt, varmt bad är avkopplande. Att dessutom få koppla av hemma i ett designat badkar och ett omgivande badrum som snarare liknar ett spa än något annat är rena vardagslyxen.

”Overflow” badkaren från Käsch kräver sin plats och sin miljö, men är en njutningen att bada i. Vattnet rinner tillbaka i badkaret i en till synes oändlig cykel, och det porlande ljudet bidrar till en sinnlig upplevelse.

Käsch är en tysk tillverkare vars badkar och bubbelpooler tack vare sin tidlösa design och kompromisslösa kvalitet ofta hittas på exklusiva hotell runt om i världen. Det det finns dock inget som hindrar att du får samma enastående badupplevelse, som berör alla dina sinnen och som blir en lisa för en stressad själ, hemma.