Skön colab mellan Vans och Barbour

Barbours klassiska, vaxade jaktjackor är nog så långt ifrån skatarnas baggypants man kan komma. Ändå har skateskomärket Vans gjort en colab ihop med just Barbour och resultatet är fantastiskt skönt.

Vans har tagit Barbours vaxade canvas samt quiltade foder och satt materialen på tre av deras modeller – Era, Classic Slip-On och Chukka. Min favorit är Eran med sina wingtips och läderdetaljer men även ett par Slip-Ons med den quiltade ovandelen skulle Tomten kunna få trolla fram till jul åt mig. Kartongen som skorna kommer i är så snygg att den inte ens behöver slås in.

Skorna ingår i Californiakollektionen som bara säljs av några få utvalda butiker. I Sverige är det Caliroots i Stockholm som säljer dem men du får nog skynda dig. Upplagan är starkt begränsad och det är bara ett par per kund som gäller.

Sorry, the comment form is closed at this time.