En kamera “for life” från Svenska Memoto

Just när du trodde att iPhone 5 hade gjort pocket kameror totalt onödiga blir det dags att vända på slantarna igen. Svenska Memoto har startat sitt Kickstarter projekt där de presenterar sin bärbara kamera som tar bilder dygnet runt så länge du bär den. Du hörde rätt, dygnet runt!

Martin Källström och teamet bakom Memoto har satt upp målet att du aldrig mer ska låta ett ögonblick i ditt liv passera utan att du loggat det på bild.

Projektet har precis startat och Memoto söker backers på sin kickstarter sida. Så vill du vara säker på att lägga vantarna på vad man hävdar vara världens minsta bärbara kamera (nåja, man har nog inte besökt Electronic City i Tokyo) så är det bara att hoppa på projektet. Lägg $5000 så blir du dessutom bjuden till Stockholm för att deltaga i en tre dagars workshop med resa, hotel och mat betalt.

Kul är att även här är det PeoplePeople som ligger bakom designen.

Heja Sverige!