Android kamera från Polariod med utbytbara linser är vacker som få.

Kommer du ihåg när alla ville ha en Polaroid kamera. Polariod verkar vara på väg att återuppfinna sig själva. Under CES mässan i Las Vegas som har pågått under veckan presenterade den gamla kamerahjälten sin senaste innovation. Polariod iM1836 är en 18 megapixels kompaktkamera med utbytbara linser. iM1836 är världens första Android kamera som möjliggör byte av linser. Kameran använder sig av det senaste operativsystemet, Android 4.1 Jelly Bean, till kameran. Det är en lättviktskamera som låter dig ta högupplösta bilder, skapa filmer i 1080p HD video, dela innehållet på nätet via kamerans inbyggda Wi-Fi och valfria appar, med Bluetooth kopplar du enkelt upp kameran mot andra enheter när du inte har något trådlöst nät i närheten.

Än så länge finns kameran inte på marknaden. Men hoppa över till Polaroids webbplats och lämna din mailadress så får du information om när kameran släpps.