GoPro släpper en ny lättare, snabbare och mer uppkopplad hjälte. Hero 3 är här.

För oss som tycker om actionsporter har företaget GoPros kameror Hero skapat helt nya möjligheter när det gäller att skapa film. Ta en sväng till alperna, åk ut till en crossbana, ge dig ut i vågorna och chansen är stor att någon av sportdårarna har spänt en av GoPros kameror på huvudet.

Nu har GoPro lanserat GoPro Hero3 Black Edition. Hero3 är lättare, snabbare och har en två gånger mer kraftful processor än föregångaren Hero2. Det är tydligt att man tar ännu ett steg för att säkerställa positionen som världens mest använda actionkamera just nu. Den nya kameran har utrustats med WiFi för att göra det enklare för dig att styra kameran på avstånd. I den tidigare modellen Hero2 var du tvungen att köpa en fjärrkontroll för mer än 700 kronor men det kan du strunta i nu. Med Hero3 Black Edition medföljer en WiFi fjärrkontroll som är vattentät och som ger dig möjlighet att kontrollera upp till 50 stycken WiFi GoPros inom en radie upp till 600 meter. Kanske ännu coolare är det faktum att du med en iPhone eller en Android app enkelt kan kontrollera din GoPro samt också se en ‘live preview’ av det du tänker film.

Kort och gott, GoPro Hero3 Black Edition är GoPros mest avancerade kamera så här långt. 30% mindre, 25% lättare, 2X mer kraftfull, vattentät till 1 meters djup, kapacitet att filma i 1440p 48fps och ta upp till 30 stycken 12 megapixel fotografier per sekund flyttar GoPro Hero3 kameran överst på min önskelista.

För ca 2700 kronor blir kameran din. Du får tag i den direkt hos GoPro online eller i din favoritbutik. Då förutsätter vi såklart att det är en actionbutik!

COMMENTS
 • Å ytterligare en grej man måste ha!

  2012-10-17
 • Texten nämner vattentät till 1m.
  Kameran levereras med ett hus som klarar 60m och fjärrkontrollen klarar 3m. Betyder det att själva kameran är vädertätad utan hus också?

  2012-10-24
 • Detta var rätt intressant: http://www.forbes.com/sites/ryanmac/2012/12/20/foxconn-buys-stake-in-camera-maker-gopro-turning-founder-into-a-billionaire/

  2012-12-23
 • Tommy Alsén

  Riktigt bra kameror faktiskt! Tror jag ska införskaffa en till mig själv 🙂

  2013-02-04

Sorry, the comment form is closed at this time.