Goda Bubblor No 2 – skåla i rosa bubblor för våren och välgörenhet

Nu lanseras Goda Bubblor No 2 som är en ekologisk mousserande rosé. Lanseringen av GodDrycks rosa bubbel firas med en välgörande kampanj där den rosa flaskan ska fyllas med 40 000 kronor att ge till välgörenhet. Något som vi på Lyx.se gärna är med och delar. Kampanjen pågår under hela mars månad och du kan hjälpa till.

Goda Bubblor No 2 Rosé är en alkoholfri mousserande och ekologisk rosé som gärna kan drickas vid festliga tillfällen.

GodDryck Rosa bubbel_No2

Så som till exempel på en av Stockholm Fashion Weeks mest välbesökta modevisningar, eller varför inte till vårens trevliga tillställningar när solen börjar titta fram, sommarens grillbufféer och strandhugg.

Goda Bubblor No 2 Rosé

Den rosabubblande drycken har en fruktig smak med inslag av smultron, persika, jordgubbar och blodgrapefrukt. Serveras helst vid 8-10°C som aperitif, eller till sallader, grillad lax och kycklingrätter.

Dela och hjälp till att fylla flaskan

Under mars månad fylls flaskan med 10 kronor för varje ny följare på GodDrycks Facebooksida samt Instagram. Och för varje bild av den nya flaskan med hashtag #GodDryckNo2 fylls flaskan med hela 85 kr.

#GodDryckNo2

När pengarna har samlats in får du som Facebook-följare vara med och rösta fram hur de 40 000 kronorna ska fördelas mellan GodDrycks välgörenhetspartners – Barncancerfonden, Läkare utan Gränser, SOS Barnbyar, Hand in Hand, IOGT NTO samt Naturskyddsföreningen.

GodDryck rosa flaska_700        På GodDryck.se kan du tydligt följa hur långt man har kommit med att fylla flaskan.

GodDryck vill få världen att må bättre genom att få dig att må bättre. Vinsten av försäljningen av sina alkoholfria drycker går till välgörenhet.

Skål för välgörande ändamål

Goda Bubblor No 2