julklappstips för barn

Julklappstips för barn – bästa sista minutenklapparna

Julklappför barn brukar inte vara så svårt att komma på. Men ibland är det roligt med något speciellt. Lyx.se har spanat runt lite och hittat väldigt fina festkläder till barnen liksom ett par andra klappar som alltid funkar och håller stilen säsong efter säsong.

Festkläder till barnen är inte alltid det lättaste men Geggamoja kommer varje år ut med en julkollektion till barn. Geggamoja skapar en bra mix av snygga, sköna och praktiska kläder som passar både till vardags och till fest. Enkla och roliga detaljer gör en basic jacka eller en sockersöt klänning till ett tufft plagg. Många av deras modeller passar alla barn, oavsett kön. Kläderna tillverkas till stor del av tyger i ekologisk och GOTS-certifierad bomull. Mjuka, sköna material såsom trikå, college och velour gör ett Geggamojaplagg till både barnens och föräldrarnas favorit. Färgsprakande ränder i kombination med glatt enfärgat, svart och vitt skapar en perfekt mix av barnslighet och vuxen miniatyr – och därmed den bästa Geggamojan av hög kvalitet. Lyx.se har testat deras kläder och kan verkligen hålla med om att de är mjuka, sköna och håller många tvättar. De tappar absolut inte färgerna.

julklappstips för barn

julklappstips för barn

Årets julkollektion till killar består av denna stilrena snygga marinblå julskjorta och röda chinos. Men kläderna passar lika bra på nyår, kalas som till andra fester. Rött är dessutom riktigt fräsch att ha på sommaren med en vit skjorta.

julklappstips för barn

Julklänningen är i rött och klassiskt randig. Både rött och randigt är riktigt stilrent och går heller aldrig ur tiden, vilket passar året om på en liten prinsessa.

julklappstips för barn_Created by MDKGraphicsEngine - Licensed to LEGO Production

Det är mycket LEGO nu – Sveriges första LEGO Store öppnade i Mall of Scandinavia för en dryg månad sedan. Vad passar väl bättre i julklapp än något som stimulerar både kreativitet och fantasi? Årets julnyhet från LEGO City är bland annat Djuphavshelikopter.  Den rekommenderas för barn från 7-12 år, men LEGO intresserar sig många yngre barn för, redan från 5-årsåldern.

julklappstips för barn_Astrid

 Böcker är definitivt en bra julklapp som passar alla åldrar. Lyx. se har hittat en inspirerande bok som verkligen är den perfekta julklappen – Astrid Lindgrens Jul. Boken innehåller sju stämningsfulla och roliga Astrid Lindgren-berättelser om julen. Vi får höra om Pippi, Emil, Madicken, Lotta, Barnen i Bullerbyn och några till, och boken är rikt illustrerad i färg och svart-vitt. Lyssna, läs och njut av både julefrid, julglädje och en del hyss.  Astrids egen röst är magisk att lyssna till.  Astrids berättelser är även magiska! Tänk er då vilken härlig kombination det blir i en stor, fin sagobok med tillhörande ljud!  Vilket barn vill inte lyssna på Astrid Lindgrens suveräna högläsning av sagor med jultema och bläddra och följa med i boken. En härlig sagosamling att ta med på resan, i bilen eller bara lyssna på och läsa där hemma i mysvrån på jullovet. Vilken perfekt julklapp.