Polarn O. Pyret anordnar Pop Up Butik i Samarbete med Childhood

I måndags öppnade Polarn O. Pyret sin PO.P Up shop på centralstationen i Stockholm. Butiken kommer att hålla öppet  6-19 oktober vardagar 7-19, samt helger 9-19; och syftet är att sälja begagnade kläder, som har kommit in under kampanjen “Från en polare till en annan”, till förmån för World Childhood Foundation.

Förutom försäljning av återanvända plagg kommer Polarn O. Pyret att sälja sin klassiska, randiga kollektion i blått och rött, där delar av försäljningen oavkortat går till World Childhood Foundation.

Polarn O. Pyret , som kanske är mest kända för just sina karakteristiska ränder, utgår från tanken att barn behöver kläder som går att leka i; och kläder som låter barn vara barn. Plaggen, som är kända för sin höga kvalitet, tål att ärvas från ett barn till ett annat och håller färgen i tvätt efter tvätt. Företaget, som har funnits i över 30 år,  har även ambitionen att kontinuerligt göra sin produktion bättre för miljön; och successivt öka antalet miljömärkta plagg i sina kollektioner.