5 Skönhetstips mot vintertorr hud

Trött, grå och glåmig? Låt inte kylan påverka dig! På Lyx.se har vi samlat ihop fem skönhetsfavoriter som boostar vintertorr hud.

Ruggigt regn, snö och blåst kan få vilken välmående hy som helst att bli torr och fnasig. Men som tur är finns det hjälp att hitta på skönhetshyllorna.

5 Skönhetstips för vintertorr hud

Tips mot vintertorr hud: Drops of Youth Bouncy Sleeping Mask

Återfuktande sovmask mot vintertorr hud.

En ansiktsmask som får verka över natten. Nu kan vi äntligen säga adjö till kuddavtryck i ansiktet och vakna upp med en len, mjuk och fräsch hy. Nyheten Drops of Youth Bouncy Sleeping Mask (325 kr) är det senaste tillskottet i The Body Shops bästsäljande hudvårdsserie. Sovmasken innehåller plantstamceller från edelweissblomman som lägger sig som en andra hud över ansiktet och motverkar de första ålderstecknen. Bonus: en rolig konsistens som är superhärlig att massera in i ansiktet.

Jabushe Eye Lift Serum

Trolla bort mörka ringar med ögonserum.

Jabushe Eye Lift Serum (249 kr) är ett effektivt serum som motverkar påsar, mörka ringar och svullnad runt ögonen. Serumet ökar cirkulationen, lyfter området runt ögonen genom att återge spänst och lyster och har en härlig kylande effekt.

Vichy Idealia Life Serum

Bye, bye glåmighet!

Vichy Idéalia Life Serum (379 kr) är ett serum berikat med en kombination av LR2412+LHA-molekyler som hjälper till att ge huden en fräsch lyster och gör porerna mindre tydliga. Passar alla hudtyper och kan användas dagligen, ensam eller under dag- och nattkrämen. Serumet går snabbt in i huden, har en härlig konsistens och ger en superfin lyster direkt = perfekt för glåmig vinterhy.

ACO Ultra Soft Cleansing Milk

Skonsam rengöringsmjölk för torr hud.

Ta bort din makeup med en snäll rengöring! ACO Face Ultra Soft Cleansing Milk (99 kr) är särskilt lämpad för torr hud. Den innehåller provitamin B5 som har en lugnande effekt på huden och samtidigt verkar återfuktande. Produkten är en del av ACOs nya, förbättrade hudvårdsserier, som lanseras under våren 2015. Till och med förpackningarnas design är uppdaterad – och det ser vi bland annat på denna fina flaska.

Tips mot vintertorr hud: Cicamed Face Mist Sensitive

En räddande återfuktare att ha i handväskan.

Håll huden återfuktad hela dagen med en räddande face mist i handväskan! Vi älskar Cicamed Face Mist Sensitive (379 kr) som lugnar torr och lättirriterad hy samtidigt som den känns uppfriskande och ger huden en fin lyster. Innehåller bland annat ekologisk aloe vera, betaglukan från svensk havre och hyaluronsyra för snabb återfuktning. Om du sitter mycket framför datorn blir fuktsprayen lätt din bästa vän.

Fler härliga tips mot vintertorr hud hittar du här nedanför: 
[show_shopthepost_widget id=”532990″]

COMMENTS
 • Vichy Idéalia Life Serum, det är något som jag absolut ska testa!! Tack för underbara tips =)

  2015-02-11
  • Johanna Bergström

   Rekommenderas varmt! Tack själv. 🙂

   Lyx.se

   2015-02-11

Sorry, the comment form is closed at this time.