Julklappar till skönhetsnörden

Julklappar till skönhetsnörden

Knepigt att hitta klappar i beautyjungeln? Vi guidar dig till åtta julklappar till skönhetsnörden. Värmeverktyg, parfym, kontur-palett och julklappskit – här är det bästa!

Julklappar till skönhetsnörden

1. Nouba Perfect Face Kit är ett fantastiskt kit med allt du behöver för en perfekt makeup (det enda som saknas är en grym mascara). I kitet finns en puder-foundation, en bronzer, deuo-ögonskugga, ögonpenna och ett läppglans. Allt levereras i en praktisk necessär.
2. Eos Smooth Sphere Organic Lip Balm är en kändisfavorit som är fylld med antioxidant-rik E-vitamin, vårdande sheasmör och jojobaolja som håller läpparna återfuktade, mjuka och lena. Det finns flera oemotståndliga dofter att välja bland. Läppbalsamen gör vem som helst barnsligt förtjust.
3. Contour Kit från Anastasia har varit slutsåld världen över. Det är en perfekt kontur-palett med sex olika nyanser för att du enkelt ska kunna definiera och highlighta kindben, ögon, näsa och käke för att framhäva de bästa ansiktsdragen. I paletten finns nyanserna sand, vanilla, banana, java, fawn och havana. Ett must-have för den skönhetstokiga!
4. Gift Box Dryclean & Hairspray från Lernberger & Stafsing är ett julklappskit som innehåller Dryclean original samt Hairspray strong hold. Det är underbara hårvårdsprodukter som ser lyxiga ut i varje badrumshylla.
5.  Elizabeth Mott It’s So Big Volumizing Mascara har en timglasformad borste som fördelar exakt rätt mängd mascara över fransarna.
6. Rosabotanica Edp från Balenciaga är doften för den som gillar spänning. Den symboliserar den kryddiga rosen i Balanciagas doftgarderob. Med noter av grön ros, fikonlöv, citrus och vita träslag skapas en fräsch doft med en alldeles unik signatur.
7. Clarins Perfect Eyes & Brows Palette är ett ögonbrynskit med tre olika nyanser, brynvax, inbyggd spegel, borste, dubbel-sidig applikator och en mini-pincett. Kort och gott ett komplett kit för att skapa vackra och definirade ögonbryn.
8. Ghd Rose Gold Styler är en bländande vacker utgåva i roséguld från ghd. Stylern har rundade och släta plattor som är fantastisk för att skapa lockar till festen eller perfekt rakt hår. Den passar till alla hårtyper och hårlängder. En elegant värmeresistent roll bag och clips följer med för att underlätta stylingarbetet.

Fler julklappar till skönhetsnörden

[show_shopthepost_widget id=”444662″]