Categories
Skönhet

Makeup Genius – Prova smink i din smartphone med bara ett klick!

Hitta det perfekta röda läppstiftet för din hudton eller upptäck nya looks. Makeup Genius är appen som låter dig prova makeup i realtid – med bara ett klick.

Det är på tiden att L’Oréal Paris omtalade Makeup Genius-app landar även i Sverige. Appen har en helt ny teknologi som är inspirerad av Hollywood-studior och tv-spel i 3D. Kameran följer ansiktsrörelser på upp till 60 grader. Den analyserar och kontrollerar din hudstruktur för att ge en realistisk 3D-modellering och fångar 64 ansiktspunkter och upp till 100 ansiktsuttryck.

Det enda du behöver göra är att öppna appen och låta den scanna ditt ansikte. Sedan är det bara att trycka på önskad produkt eller färdig look för att upptäcka nya sidor av dig själv. Alla L’Oréal Paris makeupprodukter finns samlade i din hand. Läppstift, eyeliners, ögonskuggor, rouge och mycket mer är bara ett klick bort.

Så här såg det ut när jag och några bloggare provade appen på Sveriges lanseringsevent:

Så använder du L’Oréal Paris Makeup Genius

1. Ladda ner Makeup Genius gratis i App Store eller i Google Play
2. Öppna appen och scanna sedan av ditt ansikte.
3. Sätt i gång och testa olika sminkprodukter.
4. Spara, dela eller shoppa din look.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *