Nyårsmakeup 2014

Nyårsmakeup – 9 produkter för en glammig festsminkning

Snart står årets sista dag för dörren. Det innebär att du kan strunta i “less is more” och våga experimentera med din nyårsmakeup. Satsa på färg, gå loss på glitter och ha kul. Här är nio produkter som hjälper dig på traven.

Gör dig själv till drottningen av glamour! Den glammigaste nyårssminkningen går hand i hand med glitter och förföriskt långa ögonfransar. Bland det viktigaste för en lyckad nyårsmakeup är dock att satsa på bra produkter som gör att du garanterat kan dansa långt in på småtimmarna. Det kan även vara en bra idé att ta med ögonfranslim, puder och ögonskugga i handväskan om du behöver bättra på din makeup under kvällen.

9 produkttips till din nyårsmakeup

1. Make Up Store Glitter Eyeliner – En fint glittrande eyeliner som skapar glamourösa ögon som drar allas blickar till dig. Dra tunna linjer, mönster eller gå all in och måla över hela ögonlocket med någon av dessa glittrande skapelser.
2. Nouba Waterproof Eyeliner – En krämig eyeliner med rena pigment som ger intensitet och håller länge – utan att smula eller rinna.
3. Max Factor Excess Shimmer Eyeshadow – En cremeskugga med pärlemorpigment som håller hela dagen utan att lägga sig i veck. Ögonskuggan är lätt att tona ut samt bygga upp färgintensitet. Den går även utmärkt att använda som en intensiv eyeliner.
4. The Body Shop Frosted Cranberry Sparkler – Mer bling-bling! Med denna bedårande flaska med skimrande pulver och puff blir du nyårsredo på studs. Spraya på hud och i hår. Som en bonus blir du insvept i en härlig doft av japansk körsbärsblomster. Om du är ute efter ett mer frostigt skimmer kan du spana in årets nyhet The Sparkler Glazed Apple.
5. GloMascara Waterproof Black – En storsäljande, vattenresistent mascara som levererar dramatiska fransar som håller länge. Mascaran håller för regn och tårar och går utmärkt att tvätta bort med vanlig rengöring. Perfekt för nyårsnatten med andra ord.
6. Too Faced The Return of Sexy – En palett med femton underbara nyanser. Den är som gjord för sminkentusiasten och får dig att våga prova något annat än en svart sotning till nyår.
7. Kanebo Sensai Deep Moist Shine Rouge – Återfuktande läppstift med en diskret färg. Ett bra alternativ om du vill ha lite färg på läpparna men ändå låta ögonen vara i fokus.
8. Make Up Store Eyelash – Lösögonfransar är pricken över i:et för en glammig festsminkning.
9. Twilight Beauty Volturi Labyrinth Loose Eye Shadow – Sju nyanser av skimmerskuggor? Yes please!