Sandqvist Bags – Tumble Sixpack

Det svenska väskmärket Sandqvist grundades 2004 av Anton Sandqvist, och snart anslöt också hans bror Daniel och deras vän Sebastian till företaget. En tidig hängivenhet till friluftsliv och en barndom som tillbringades på landsbygden runt om i Sverige har haft en djup inverkan på Sandqvists design genom åren. De nordiska landskapet med sina stora obefolkade områden, skyhöga berg och avlägsna stugor samt en urban livsstil har alltid varit de viktigaste inspirationskällorna för varumärket. Följaktligen är Sandqvists väskor okomplicerade och vackra, med en tydlig inspiration ur det  svenska arvet.

 

För den aktive vinälskaren har det kommit en praktisk och vacker persedel – en vinväska i canvas och detaljer i brunt läder. Väskan har två ytterfack och sex stycken fack på insidan. Designad i samarbete med sommeliern och vinskribenten Alf Tumble. 

Sommelierns omdöme: Vem skulle skämmas med sina vinflaskor fraktade i denna snygga & praktiska vinväska i ett slitstarkt och klassisk utseende? Inte jag i alla fall!

Sandqvist Tumble six-pack

»After all, it’s pretty nice to have your own company and be able to do whatever you like.« Anton Sandqvist

Sanqqvist Tumble Sixpack on bike

Sandqvist Tumble Sixpack on picnic

Alf Tumble himself

Kanske cyklar Alf omkring med den här re-mixen i sina lurar på väg på till en vinprovning …

Vår egen Riddare. Björnstierne är sommelier och älskar, skriver och utbildar om vin men kallar sig inte vinrecensent. Hjärtat slår ett helt fyrverkeri extra för den ädla drycken Champagne.

Sorry, the comment form is closed at this time.