Nagellack stödjer bröstcancerfonden: OPI’s Pink of Hearts

Under ett år får nästan 1,5 miljoner kvinnor beskedet “Du har bröstcancer”. Om cancer upptäcks i tid och får rätt behandling skulle fler människor kunna få leva vidare. Jätten inom nagellack O.P.I. har i flera år varit med i kampen mot bröstcancer och skänker varje år en stor del av intäkterna från ”Pink of Hearts” till bröstcancerfonden. Oktober är den rosa månaden.

Nagellacksjätten O.P.I. är ett av de företag världen över som varje år skänker pengar till amerikanska bröstcancerfonden och är därigenom med i kampen mot bröstcancer.

Köper du ett set om två stycken nagellack ”Pink of Hearts 2014” från O.P.I. bidrar du med andra ord till att skänka pengar till bröstcancerforskningen. Trevligt att kunna bidra till en god gärning till och med när man köper nagellack.

Nagellack_OPI_ThePowerOfPink_Rosa Bandet_2014

I duokitet ingår en rosa glitterfil med ett litet Rosabandet-hänge. Nagellacken heter ”The Power of Pink” (rosa med glitterconfetti) samt ”Mod About You” (ljusrosa). Kommer att säljas på salonger och skönhetsbutiker från och med slutet på september.

OPI_Nagellack_ModAboutYou_Rosa Bandet_2014

Bröstcancerfonden är hela tiden beroende av bidrag och samlar in pengar till viktig forskning, informationsspridning samt stöd till bröstcancerdrabbade och deras familjer. Rosa Bandet är den internationella symbolen för kampen mot bröstcancer.
Det rosa bandet används av bröstcancerorganisationer över hela världen. Rosa Bandet har sitt ursprung i USA. Initiativet togs av kosmetikföretaget Estée Lauder 1991. I Sverige introducerades Rosa Bandet 1994 av Estée Lauder-företagen. 2003 började Cancerfonden engagera sig och aktiviteterna kring Rosa Bandet har sedan dess vuxit stort.

Läs mer om O.P.I. och vad deras VD Suzi Weiss-Fischmann, grundare av O.P.I. och “the first lady of nails” hade att säga till Lyx.se när hon var i Stockholm för ett tag sedan.