Rosa Bandet-produkter

Årets Rosa Bandet-produkter – 7 shoppingtips!

Nu är det snart dags att välkomna både vintertid och en ny månad. Men innan dess passar vi på att tipsa om några handplockade rosa produkter som stödjer Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj.

Förutom att skänka pengar direkt till Cancerfonden kan du byta ut dina vanliga skönhetsprodukter (eller varför inte höstfikat?) och istället välja en rosa produkt där en del av pengarna går oavkortat till cancerforskningen. Här nedan hittar du sju tips på märken som säljer produkter till förmån för bröstcancerforskningen.

Rosa Bandet-produkter 2014

Apoteket - Rosa Bandet

Apoteket är huvudsponsor i Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj. 10 procent av försäljningen av Apotekets rosa bandet-produkter går direkt till Cancerfonden.

Perfectionist CP+R

Estée Lauder engagerar sig oerhört mycket i kampen mot cancer. Evelyn Lauder var faktiskt med och skapade rörelsen Pink Ribbon 1991. Just nu kan du köpa Estée Lauders väldigt populära wrinkle lifting serum, Perfectionist [CP+R+] i specialutgåva med designad nyckelring och berlock. För varje såld flaska donerar Estée Lauder 20 kr till Bröstcancerföreningens Riksorganisation BRO. Det finns även en Rosa Bandet-pin med två stenar där 20 kr per såld pin går till BRO. De blåa detaljerna på Estée Lauders Rosa Bandet-produkter symboliserar de manliga fallen av bröstcancer.

Jean Paul Gaultier för Lindex

För tolfte året i rad engagerar sig Lindex i kampen mot bröstcancer. I år går tio procent av intäkterna från  Jean-Paul Gaultier specialkollektion för Lindex direkt till Cancerfonden.

Gille stödjer Rosa Bandet
Det går också att fika rosa. Gille skänker till exempel 5 kronor till Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj för varje såld förpackning av Punschrullar och Gillebollar.

OPI Pink of Hearts
Som vi tidigare har nämnt, bjuder OPI på ett väldigt vackert duopack signerat ”Pink of hearts” innehållande ett ljusrosa krämlack, ett glitterkonfetti-lack, en glittrande rosa fil och ett litet hänge. OPI skänker varje år en stor del av intäkterna från Pink of Hearts till amerikanska bröstcancerfonden. Priset för kitet är 310 kronor.

 

Kicks Pink Punch

När du köper en produkt ur Kicks väldoftande serie Pink Punch, skänks 5 kronor oavkortat till Rosa Bandet. Särskilt handkrämen är ett kap i höstkylan!

Ghd Pink Styler

För 11:e året i rad engagerar sig ghd i kampen mot bröstcancer. I år har ghd givit sin pink styler en exotisk twist med en dip dye, som går från knallig rosa till exotisk orange. Med de rundade plattorna kan du enkelt skapa olika frisyrer – från rakt till vågigt eller lockigt. Fram till i dag har ghd globalt sett donerat mer än 87 miljonor kronor för att hjälpa till att bekämpa bröstcancer.

Här kan du hitta fler Rosa Bandet-produkter. Och inte att förglömma, Cancerfondens rosa band! I år är det designat av Camilla Thulin. Det kostar 25 kronor varav 23,50 går till cancerforskningen och kampen mot bröstcancer.

COMMENTS
  • maria

    Hej, sedan du ar en som stodjer Rosa bandet har jag lust att fraga vad du anser om alla artiklar och dokumentaren som gjordes nyligen som granskat rosa bandet och vad alla insamlade pengar egentligen gar till. Astra Zeneca ar till exempel en av de storsta sponsorerna av rosa bandet och en av de storsta foretag som slapper ut giftiga kemikalier..som i sin tur orsakar cancer…att kopa sota sma rosa produkter kanns inte heller sa miljovanligt. Har du aven sett nagon form av dokumentation vad alla insamlade pengar gar till? Den ar inte offentlig, konstigt nog…

    2014-11-03

Sorry, the comment form is closed at this time.