berns-asiatiska-chefs-dinner-2014

Berns Asiatiska Chef’s Dinner – Meny för gourmanden

Lyx.se fick äran att närvara vid Berns Asiatiska Chef’s Dinner 2014. Ett event där Sveriges kockelit gästspelar på Berns Asiatiska under 2 dagar för att tolka varsin förrätt, varmrätt och dessert på asiatiskt tema.


berns-asiatiska-chefs-dinner-2014
Vad sägs om friterade krabbollar med chilisojadipp, duck bun med szechuangurka och gröna plommon, tatakihalstrad hamachi med nashipäronterrin och torkade blåbär, citrongräsbrûlée med citrongräsglass och kompott på ananas, mango och passionsfrukt…
Detta är några rätter ur den fantastiska menyn som Niklas Ekstedt, Karl Ljung och Christian Hellberg tillsammans med Berns egna stjärnkock Johan H Lindqvist presenterar för Berns Asiatiska Chef’s Dinner 2014.

Menyn som består av 20 smårätter innehåller även en exklusiv amuse-bouche och tillbehör till kaffet – och den finns endast idag.

Berns Asiatiska håller alltid en hög nivå så att bjuda in andra fantastiska kockar till ett helt unikt koncept känns väldigt spännande, säger Yvonne Sörensen vd Berns.

Vi ger Berns Asiatiska Chef’s Dinner 2014 två tummar upp och extra poäng för att kockarna finns på plats och presenterar sina kreationer. Alla gourmander, passa på att prova denna unika smakupplevelse! Idag.

Jeanette Rattfeldt har en bakgrund från inredning, reklam, webb och kommunikation – både som designer, strateg, kreativ ledare och flera år som konsult. 2001 initierade Jeanette homestaging i Sverige och idag jobbar hon som inredningskonsult och konceptutvecklare. På lyx.se skriver Jeanette om allt hon brinner för, gärna där hon samtidigt kan bidra med sin expertis.