Lyx.se ny design

Ny design på Lyx.se – idag ser du vårt nätmagasin i ny kostym

Idag visar vi upp en ny design på vårt nätmagasin och vi hoppas att ni läsare ska trivas ännu bättre i den nya kostymen. Vi vill att ni ska uppleva en känsla av magasin som stämmer överens med vad Lyx.se vill stå för. En spännande plats där man kan läsa om sådant som gör livet lite roligare att leva och om ämnen som får dig att vilja uppfylla dina drömmar.

Lyx.se grundades 2012 av entreprenören och varumärkesexperten Johan Ronnestam. Idag har Lyx.se 15 skribenter som täcker en rad olika ämnen som faller under vår egen förståelse av ordet lyx – en bredare definition som gör lyx mer tillgängligt för fler människor. Förutom Johan drivs Lyx.se av Chefredaktör Rebecca Martin samt VD Michaëla Hemgren.

Vi har spetsat till Lyx.se och är övertygade om att våra läsare kommer att bli lika nöjda som vi är. Den nya looken reflekterar den spännande nya fas vi befinner oss i på Lyx.se” – Rebecca Martin, Chefredaktör

I den nya versionen av Lyx.se ser du mer attraktiva bildformat och texter som är enklare att läsa. Det innebär bland annat att detaljer som typografi har förbättrats i både form och storlek samt att bilderna är större och tydligare.

Lyx.se ny design Computer

På vår första sida väljer vi ut de mest attraktiva och mest färska artiklarna för att ge dig som läsare snabb tillgång till vad som är nytt. Samtliga av våra ämnen finner du givetvis om du för muspekaren över menyn Kategorier.

 ”Ny design innebär mer magasinkänsla där vi lagt fokus på tydlighet och enkelhet” – Johan Ronnestam, grundare av Lyx.se

Förutom att du nu kan söka dig vidare till den artikel eller kategori som du är speciellt intresserad av, har vi nu även en tydligare presentation av vår eminenta redaktion. Som läsare kan du enkelt finna det varje medarbetare skrivit om du klickar på respektive skribents bild. Följ oss gärna via de senaste upplagda artiklarna eller välj att följa en av oss som skriver om just ditt favoritämne eller passion.

Lyx.se ny design Mobilt

Det fungerar naturligtvis också utmärkt att läsa vårt magasin via din mobiltelefon eller platta. Du hittar oss på Facebook här och på Twitter finner du oss på @LyxSverige!

Det vore väldigt roligt att få höra vad DU tycker, nu när Lyx.se har ny design. Hör gärna av dig!