Leila Lindholm_Leila's General Store_Mood

Leila Lindholm öppnar Leila’s General Store i MOOD-gallerian

Som ett extra plus på Alla Hjärtans Dag i fredags utökade kokboksförfattaren och TV-personligheten Leila Lindholm sin verksamhet från nätet till att nu även finnas med en egen fysisk butik i schyssta MOOD-gallerian i Stockholm. Leila’s General Store is open.

I Leila’s General Store finner man mycket pasteller och söta saker för att sätta lite vårig glädje på matlagningen. Leilas egendesignade köksprodukter har blivit poppis via hennes webbutik, som grundades 2011, men det känns ibland roligt att få gå in i en konceptbutik för att kunna klämma och känna på grejerna, vrida och vända på silikonvispen, svepa längs textilierna eller bläddra i kokböcker med inbjudande recept. Bor du i Stockholm, eller har vägarna förbi, kan du nu alltså göra det.

Leila Lindholm_Leila's General Store_Mood

I sortimentet blandas vintage och handgjort med nytt och du finner bland annat Leilas egna böcker, utvalda vintageföremål, pastellfärgade köksprodukter i emalj, färgat glas i amerikansk retro, textilier i blommiga mönster, handgjorda träredskap, slickepottar i silikon, ekologiskt nedbrytbara sugrör i papper, fina burkar och klassiska pajformar.

Leila Lindholm_Leila's General Store_Mood

Leila Lindholm har fått idéer och samlat inspiration till sina egendesignade saker bland annat från sina otaliga resor.

Leila Lindholm_Leila's General Store_Mood

Känslan i butiken är som vi förväntade oss – inbjudande, mysig och lite retro.

Leila Lindholm_Leila's General Store_Mood

Leila Lindholm hade för öppningskvällen på sig en fin 50-talsinspirerad klänning och dessutom ett leende som värmer ända in i hjärtat. En trevlig butik att besöka och ett inspirerande tillskott till MOOD.

Leila Lindholm_Leila's General Store_Mood

 

Baka kakor och stämpla dem med Leila’s “Home Made”.

COMMENTS
  • HÄRLIGA BILDER:) man blir glad av Leila och alla pastellkarameller

    LOVE Maria at inredningsvis – inredning it’s, Swedish for decor 🙂

    2014-04-10

Sorry, the comment form is closed at this time.