Ingegerd Skrealid – ny skribent på Lyx.se

Ingegerd Skrealid är en driven copywriter/skribent, marknadsstrateg, projektledare med mer än 20 års erfarenhet från reklam- och kommunikationsbranschen. Förutom att blogga på Lyx.se jobbar Ingegerd i egen verksamhet med marknads- och kommunikationsfrågor.
Vem är du?
Jag drivs av att bygga upp, att få organisationer och människor att växa. Gärna genom att ta steget utanför de ordinarie ramarna och hitta nya, många gånger helt oprövade vägar för att nå kända (eller hittills ”okända”) mål och målgrupper. Och jag brinner för att upptäcka och pröva nya saker, på många olika plan.

Vad betyder lyx för dig?
Lyx är att ta vara på och njuta av livet – i stort och smått. Att glädjas åt stunderna med dina nära och kära eller att faktiskt unna sig den där saken du så gärna vill ha, även om den är dyrare än din plånbok tillåter. Att uppleva, känna och njuta – det är lyx i vardagen.

Vad tänker du skriva om?
Det jag skriver om kan handla om lyxen av att sitta på en sten i skogen och bli ett med naturen, att känna vinden i håret på en segelbåt, känslan av låta sanden sila mellan tårna på en underbar strand någonstans långt, långt borta eller känna kylan nypa i kinderna på en alptopp. Det kan också handla om spännande arkitektur, överdådiga saker, smycken eller andra spännande ting som fler kan ha glädje av.

Ingegerd Skrealid-long