Låt inte stilen hindra dig från att må bra på golfbanan

Golf är en av väldigt få sporter där du klär upp dig för att sporta. Det är en sport som inte direkt präglas av sunkiga linnen, illaluktande underställ eller söndernötta skor.

Tidigare har det dock varit så att rätt stil kommit på bekostnad av komforten men nu ser vi allt fler exempel på att det går att vara fin utan att lida pin. Eccos nya golfsko Tour Hybrid är ett perfekt exempel.

Ecco Tour Hybrid white_silver

Ecco Tour Hybrid har en klassisk ovandel i mjukaste skinn och Eccos rymliga läst. Bara där får du en hel del komfort men det riktigt unika är sulan som inte är en stel lädersula med gängade mjukspikar utan en gjuten sula med fasta dobbar. Den gjutna sulan ger dämpning utan att ta bort den klassiska looken och de fasta dobbarna ger lika bra grepp mot gräset som utbytbara mjukspikar. Ytterligare en del i komforten är den läderklädda insidan som gör att foten sitter fast och ger en svårslagen känsla av lyx då du tar på dig skorna.

Ecco Tour Hybrid finns i flera olika färgvarianter, den bruna är löjligt snygg, och för både herr och dam.

Ecco Tour Hybrid brown

Ecco Tour Hybrid white

Ecco Tour Hybrid grey_black