Fjäderlätt är mottot när adidas presenterar adidas Golf adizero Tour

Om du är ute efter något lätt på fötterna när du slår ut på första tee i vår så behöver du inte leta längre. 0.2834952 kg gör adidas Golf adizero Tour till världens lättaste golfsko, det är 38% lättare än deras föregående modell TOUR 360 ATV. Trots den lätta vikten är målet att skapa en fullvärdig toursko som gör den mest kräsne golfaren nöjd.

adidas egen patenterade konstruktion SPRINTFRAME™ som ofta återfinns i basketbollskor, används för sulan. Det här gör att skon väger mindre än andra skor samtidigt som passform och styvhet behålls intakta. Ovandelen är även den konstruerad i ett avancerat material. SPRINTWEB™ är ett ytterst lätt material som stöter bort vatten, andas och samtidigt väger i princip ingenting. Om du kan stå ut med något annat än helvit eller någon annan klassisk saddle design på fötterna tror jag att den här skon kommer får dig att lätta. Om det gör underverk för din golf återstår att se!