Boosta din löpning med adidas Boost

Jo, det händer att jag ger mig ut i spåret, även om det blev ett långt uppehåll efter jul och nyår och jag som alla amatörer nu mumlar om att jag minsann ska ta mig i kragen, börja ett nytt liv och så vidare. Kanske skulle det underlätta med en sko som är “energiåtergivande”. Jo, man tackar. Det gamla sunkiga par jag hasat omkring i nu i flera år efter det att allt vad dämpning heter försvunnit vill jag påstå är riktiga energitjuvar.

Med BOOST säger sig adidas ha skapat ett revolutionerande stötdämpande material som gör ditt löpsteg effektivare, som ger kraft tillbaka och gör löpningen till en ny upplevelse. Så här säger adidas Nordic PR-chef i ett pressmeddelande:

– adidas strävar alltid efter att skapa innovativa produkter som gör idrottare bättre. Med BOOST har vi skapat en helt ny dämpning som ger ett effektivare löpsteg oberoende av vilken nivå löparen befinner sig på. BOOST sätter en ny standard, inte bara för löparskor, utan för hela branschen och alla produkter framöver.

Energy Boost finns tillgänglig i adidas egna butiker, hos utvalda återförsäljare och via e-handel från och med 28 februari 2013. http://www.adidas.se/shop