Bilar från 80-talets TV och filmer – i LEGO

LEGO är inte någon lek (vilket Lyx.se även skrivit om här). Fråga Ralph S och hans vänner på The Brothers Brick. Brothers Brick är helt enkelt en sida för vuxna LEGO-fans och där ska man kunna få se världens främsta legoskapelser.

Tillbaka till Ralph. Ja, mer än så vet vi inte. Men han gillar tv-serier och filmer från 80-talet – Knightrider, Ghostbusters, The A-Team och sånt – och han gillar att skapa LEGO-modeller. Nyligen kunde han presentera följande fordon: K.I.T.T. från Knightrider och The General Lee från The Dukes of Hazzard. Sedan tidigare hade han Ecto-1 från Ghostbusters och ja, bilen från The A-Team. Det verkar dessutom finnas goda möjligheter till att vi får se mer:

– The ones I’ve got in mind at the moment are the Bluesmobile and Airwolf. The latter isn’t a car obviously, but I rather like building helicopters.

Man kan bara älska folk som går till botten med saker och ting och gör det ordentligt. Vill du ha mer? The Brothers Brick kan guida dig till ett gäng andra LEGO-bloggar och Communities.