Parfymlyx + billyx = Sant. Lalique gör parfym för Bentley

Resultatet av två lyxvarumärken som samarbetar kan inte bli annat än högklassig lyx.

Lalique, det välkända franska kristallhuset som även skapar dofter, tar nu fram en exklusiv flaska och unik doft i begränsad upplaga för Bentley Motors: “Lalique för Bentley Crystal Edition”.

Ett konstverk för ögat lika mycket som för näsan. Flaskan har formen av “Flying B”, den legendariska Bentley-symbolen. Med vingar av kristall vakar ”Flying B” över de dyra dropparna. Kontrasten mellan den matta och polerade kristall återspeglar ljuset på ett sensuellt sätt.

Doften är skapad av den unga, begåvade parfymören Mylène Alran från parfymhuset Robertet. En välbalanserad doft med charm och en komposition som är autentiskt maskulin, karismatisk och lyxig. Doften har toner av härligt cederträ, utsökt läder, kryddor och exklusiv irisrot – en av världens dyraste doftkomponenter. Lägg där till honungssöt bärnsten, mysk, papyrus och patchouli så får du denna exklusiv parfym, elegant förpackad och endast tillgänglig i begränsad, signerad och numrerad samlarutgåva.

Lalique för Bentley levereras i en lyxig, läderklädd valnötsförpackning. Den perfekta present till den ultimata high-end samlaren. Lalique för Bentley Crystal Edition säljstartas i april och finns bara i en serie om 999 stycken. Du hittar den hos ett fåtal, noga utvalda återförsäljare. Pris på förfrågan.