Spela rundpingis med stil. Eleven Ravens skruvar till ditt pingisbord

Ett av mina starkaste minnen från skoltiden är när jag intryckt mellan 20 andra barn sprang runt runt ett pingisbord för att förhoppningsvis vara den som stod sist kvar när vi dansat oss igenom en match rundpingis. Jag var klädd i någon murrig brun träningsoverall och i handen höll jag ett gummitäckt Butterfly som sände bollar över nätet med en skruv som skulle göra Jan-Ove Waldner grön av avund (trodde jag). Nu mer än trettio år senare är det med viss nostalgi jag drömmer mig tillbaka. Eleven Ravens gör dock mer än bara drömmer. Här har man skruvat till det rejält och plötsligt kanske både du och jag kan flytta in pingisbordet i finrummet igen.

pingpongravens pingpongravens1 pingpongravens3 pingpongravens4 pingpongravens5