Byt snöslasket mot ett kristall blått hav. Åk till Maldiverna

Maldiverna är ett riktigt semesterparadis i Indiska Oceanen. Nu när snön snabbt övergår till slask här hemma kan man inte annat än att längta till de kritvita sandstränderna, det kristallklara vatten och de härligt turkosblå lagunerna. Jag kan nästan känna värmen och sanden mellan tårna, bara jag tänker på det.

Visserligen sägs det ju att man ska vara nyförälskad och två för att verkligen njuta av dagarna på Maldiverna. Mycket är ju byggt runt smekmånad och spirande kärlek. Men i skrivande stund skulle jag gärna tillbringa en vecka eller två över julen i detta paradis, trots att det var längesedan jag firade smekmånad. Charter med något av våra större bolag är ett alternativ. Baros Resort ett annat för dig som vill unna dig lite till. Det tillhör en av Maldivernas lyxigare anläggningar.

Luxury Baros Maldives får du alla dina önskningar uppfyllda – oavsett om det handlar om en speciell måltid, en skräddarsydd utflykt, en specialdesignad dyktur, en personlig spabehandling eller en romantisk kryssning på ett traditionellt maldiviskt segelfartyg. Baros Maldives utstrålar lugn. Det finns inga småbarn, inga störande och öronbedövande motorburna vattensporter eller bullriga fordon. Lugnet är totalt.

Resorten erbjuder boende i allt från eget residence på 268 m2 till en stilfull, men enklare bungalow på bara 89 m2. Välj mellan boende med egen pool och härligt strandläge eller bara strandläge. Eller varför inte bo i en Pool Water Villa placerad i vattnet, där infinitypoolen på soldäcket smälter samman med havet och horisonten. Total avkoppling, helt i min smak.

Inte mindre än sex restauranger inom området ser till att du aldrig behöver gå hungrig. Ett besök på resortens överväldigande spa och eller ett yogapass på stranden ger extra välbefinnande. Får jag landa här är julen välkommen vilken dag som helst!