Årets juvelspäckade dröm från Victoria’s Secret

Varje år visar den amerikanska underklädesjätten Victoria’s Secret upp sina nya kreationer under en sensationell modevisning. Det är en riktig show som är oerhört rolig att titta på. Mycket glad människor, bra drag, vackra modeller, galna upptåg och roliga underkläder. Jag har haft som rolig uppgift senaste åren att informera några av mina vänner om när det sänds…

Den mest ärofyllda uppgiften för modellerna är att bli utvald till att bära den juvelprydda BHn som specialtillverkas för modevisningen varje år. 2012 års ”fantasy bra”, värd 2,5 miljoner dollar, visas av den brasilianska modellen Alessandra Ambrosio Årets unika bysthållare är dekorerad med över 5200 ädelstenar, inklusive ametister, safirer, rubiner, vita/rosa/guld diamanter. På BHn sitter avtagbara diamantpins i form av blommor.  I mitten sitter en 20 karat stor vit diamant , en 12 karats vit diamant samt en 21 karat stor päronformad rubin. Inget dåligt bling bling.

Victoria’s Secret Fashion Show 2012 gick av stapeln onsdagen den 7 november och har även sänts på den amerikanska kanalen CBS i början på december. Var du inte en av de få förunnade som fick en personlig inbjudan till liveshowen i New York, så har man ändå chans att se catwalken och artisterna Bruno Mars, Justin Bieber and Rihanna uppträda på den TV-sända showen. Fast visst är det väl ändå underkläderna man vill se, eller?! Ett tips är att registrera dig på VS ALL ACCESS för att hålla koll på allt som rör underklädesjätten.

På svensk TV visas showen på Juldagen klockan 20:00 på TV3. Enjoy!