Ralph Lauren gör en blivande klassiker; möt kalvläder-väskan som är formad som en hästsko

För mig är lyx en klassisk produkt med hög kvalité. Framför allt lyx dyra handväskor vilket jag mer än gärna lägger mina pengar på. Ett av de allra mest klassiska märkena inom Amerikans livstil är Ralph Lauren. Företaget grundades redan 1967 men fick sitt stora genombrott under 80- och 90-talet då man lanserade sina färgglada pikétröjor och bomulls-skjortor med button-downkrage. Det mest ikoniska för märket är nog ändå deras logo i form av en ridande hästpolospelare som de placerade på bröstet. 

Ralph Lauren har genom åren producerat otroligt många kollektioner, allt från accessoarer till heminredning men än en gång släpper de en fantastisk väska. Nämligen deras ryttar-inspirerade kalvläder-väska. Överlag är Ralph Lauren kända för att hämta inspiration från hästvärlden och deras senaste väska är alltså inget undantag. Väskan är otroligt stilren och välgjord i det finaste kalvskinn som finns. Självklart produceras väskan i Italien. Väskans form går att likna vid en hästsko och den mest iögonfallande detaljen är en stigbygel med deras logo på. Väskan bara skriker om att bli en blivande klassisker.

Locket kan stängas med en magnet och axelremmen kan justeras till en längre variant om du föredrar det. Väskan är fodrad i bomull och har både ett fack du kan stänga med en dragkedja samt ett fack för din mobiltelefon, vilket är både praktiskt och modernt. Väskan kommer i två färger, i mörkbrunt med gulddetaljer och en lite ljusare brun nyans som de kallar “RL Gold” med silverdetaljer. Den säljs för ca 10 045 kr och du kan beställa den online om du vill.

Faller du för denna skönhet kan du dessutom shoppa på dig liknande produkter i samma kollektion. Där hitta du bland annat matchande stövlar i kalvläder, skärp och rid-inspirerade byxor.

Sorry, the comment form is closed at this time.