Modeklappar Jimmy Choo

Gästskribent: Modeklappar att både få och ge bort

Att köpa julklappar är bland det roligaste jag vet och att se nära och käras glada överraskning när de öppnar just din julklapp är en underbar känsla. När det gäller julklappsinköp så tycker jag att man ska satsa på kvalitet framför kvantitet (om du inte har småbarn som älskar många julklappar förstås).

Varje år blir jag ombedd att göra en önskelista och den listan blir kortare och kortare för varje år som går. Jag önskar mig gärna klassiska saker som jag inte kommer tröttna på efter en säsong. Något jag vill tipsa om är att köpa produkter med bra material som siden, kashmir eller skinn som har lång hållbarhet. När det gäller långsiktiga investeringar som blir dina favoriter i garderoben år efter år är både stil, funktion och kvalitet viktigt men det är alltför sällan vi unnar oss den lyxen. Här kommer några tips på härliga modeklappar, som jag dels hoppas på att finna under granen i år och dels själv kommer att lägga där.

Modeklappar julklappsskor

Pumps Jimmy Choo, curlingkänga Bally

Högst upp på min önskelista i år är ett par klassiska Bally curlingkängor. I flera år har jag frusit om fötterna men efter förra vinterns kyla har jag bestämt mig för att vägra frysa och hoppas på att tomten kommer med denna varma och snygga sko till mig i jul. Ett par klassiska svarta pumps är också något som alla borde ha i sin garderob och dessa från Jimmy Choo är riktigt fina.

Modeklappar zara-cashmere-sweater

En varm tröja i kashmir i klassisk modell som aldrig går ur stilen, det är en investering värd att göra. Denna tröja är i 100% kashmir och kommer från Zara, finns även i andra färger. Snygg, varm och bekväm.

Modeklappar planbok

Brun skinnplånbok Bottega Veneta, svart skinnplånbok med gulddetaljer Balenciaga, svart lackplånbok Miu Miu, svart skinnplånbok Saint Laurent

En ny snygg plånbok i klassisk färg och modell är det nog många som skulle bli glada för att hitta under granen. På min önskelista står den här modellen från Saint Laurent, perfekt storlek med många fack.

Modeklappar byredo-perfume-blanche

Parfym är en vanlig och uppskattad julklapp både för damer och herrar. Byredo är ett av mina favoritmärken och doften Blanche använder jag varje dag.

Modeklappar armband

Flätat armband Bottega Veneta, guldarmband Balenciaga, skinnarmband med guldnitar Balenciaga, berlockarmband Givenchy.

Sist men inte minst så kommer naturligtvis smycken och här vill jag verkligen poängtera att satsa på klassiska modeller och inte gå på trender som snabbt dör ut om du tänker lägga en större slant. Bottega Venetas flätade skinnarmband är fantastiskt fina och finns i alla färger du kan tänka dig. Jag fick mitt i present för 7-8 år sedan och är lika glad för det idag som jag var då, och kvaliteten är oslagbar.

Modeskribent Lisa Wester