Grönt vårmode

Grönt vårmode

Att förbereda dig för våren behöver inte innebära total förnyelse på alla fronter. Lyx.se har gjort en serie i 3 delar som innehåller fräscha tips i temat grönt och saker som kan hjälpa till att snabbt sätta vårkänsla på din vardag – allt från vårlig makeup till gröna inslag i hemmet och härliga modeaccessoarer. I denna del 3 tipsar vi om härligt grönt vårmode.

Grönt vårmode

Under våren 2015 tar mönstren för sig och syns på alla typer av plagg och accessoarer. Alltifrån randigt, blommigt, djurprint och grafiska tryck i härliga färgkombinationer återfinns i säsongens kollektioner.

Nordisk nomad

Inspirationen till Ilse Jacobsens Vår/Sommar kollektion 2015 kommer från den nordiska naturen och genomsyras av den nordiska designtraditionen kombinerat med en etnisk sommarkänsla. Kollektionen är feminin, avslappnad, sensuell och ”low key”. Klä upp med klackar eller klä ner med flipflops eller ballerinas.

Grönt vårmode Ilse Jacobsen_SS15_Nordiska Nomader_turkos klänning_700I Ilse Jacobsens kollektion för Vår/Sommar 2015 finns en ljuvlig sommarklänning i turkosa och gröna toner med mjuka draperingar som framhäver feminina former och ger en elegant men avslappnad look.

Våren innebär att även fötterna får komma ut i luften mer. Vi börjar genast använda lättare, svalare och mer öppna skor. Underbart skönt med ett par enkla ballerinas. Här ser du några accessoarer att variera med.

Grönt vårmode Grönt mode_axplockSolglasögonen Wiki Wiki från Maui Jim med grönt glas. Vikbara ballerinaskorna Butterfly Twists för tjejer på språng – här i grön camouflage med söt guldrosett. Ja tack! Ett par gröna karameller i form av nyckelhållaren med toffs – Burbuda – och en väska – Big Shopper från Visokoi Collection – båda från CeannisLite Kalabaliks härliga ring för vårens outfits – denna i gulmetall med grön jadesten. 

Grönt vårmode Gröna Accessoarer_lyxLyxigast just nu. Gröna toten från franska Goyard kan bli din bästa vän. Jimmy Choo sneakers i neongrönt och silver. Örhängen Maria Sofia från Ebba Brahe Jewellery med smaragder och diamanter. Hermès klassiska Clic Clac armband i grönaste emalj. Den mintgröna clutchen från Bottega Veneta måste vara vårens sötaste pralin. Fräsch silkessjal i vitt och grönt från Valentino.

Grönt vårmode Maui JimMaui Jim tar solglasögonen ett steg längre. För varje del i vardagen eller när du är ute och sportar, vinter som sommar, finns solglasögon för just det ändamålet. Olikfärgade glas med en speciell linsteknik gör att vissa solglasögonmodeller hos Maui Jim framhäver de detaljer och färger som passar bäst för just din favoritsport – skidåkning, segling, golf, tennis, cykling eller strandhäng. Smart och snyggt.

Grönt vårmode Rayban_gröna spegelglasRaybans Aviators med gröna spegelglas får andra att titta till lite extra.

Vårsol och uteserveringarnas inbjudande folkliv sätter fart på sköna känslor som gör att man gärna sätter sommarens semesterplaner och uppdaterar badkläderna i samma veva. Finaste outfiten för stranden hittar du i My Jemmas sortiment för Vår/Sommar 2015.

Grönt vårmode My Jemma_BikiniBikini Bianca från My Jemma i gröna och blåa nyanser inspirerade av Rivieran.

My Jemma gör bikinis och strandkläder med vackra prints och detaljer. Badkläderna, som designas i Monaco och tillverkas i Italien, känns eleganta med feminina detaljer och färger med inspiration från Medelhavet. Märkets signaturemblem i metall hängandes från knytband och axelband ger badkläderna en extra lyxig touch.

 Lyx.se önskar dig en fin grön vår.