Masiosare från Mexico ger oss Circunscriba kontorsbord

Någonstans i Portales, Mexico driver tre industridesigners, Alfonso Díaz Villaseñor, Aldo Gutiérrez Galbert och Eduardo Meza Soto, designbyrån Masiosare vars namn är en omkastad sammansättning av tre ord från Mexikanska nationalsången. Deras kreationer formligen osar nytänkande och precision. Senast i raden av underbara produkter är kontorsmöbeln Circunscriba.

Circunscriba är designad med fokus på organisation. Bordsytan består av tre skjutbara skivor som också går att ta bort. Det här gör att du enkelt kan förändra hur kontorsbordet löser just dina behov och du kommer snabbt åt förvaringsytor. Bakdelen av bordet fungerar som kabelhållare och om du plockar bort någon av bordsskivorna skapar du enkelt ett bokstöd.

För Masiosare var det viktigt att inte bara skapa en snygg och funktionell möbel utan också en möbel som är mer effektiv ur ett miljöperspektiv. Därför fraktas hela kontorsbordet i en plattförpackning för att skapa bättre förutsättningar för transporter. Väl framme i ditt hus eller på ditt kontor behövs inga verktyg för att sätta ihop bordet. Minuter efter leverans är det bara att börja jobba!

Priset? Kanske inte fullt lika miljövänligt för din plånbok. För $8000 beställer du ditt eget exemplar från bland annat den mexikanska designbutiken Dix. Och då har vi inte räknat in frakten.

COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.