Bloggplattformen_LyxLiv

Lyx.se lanserar bloggplattformen LyxLiv

Vad innebär lyx för dig? Vad är det där lilla extra för dig? En dag i naturen, en god maträtt, ett vackert klädesplagg, en ny tatuering, tid med din bästa kompis, ett dopp i havet innan du går och lägger dig, en dag med dina barn eller en dag helt ensam? Lyx.se startades 2012 med en tydlig vision – nämligen att skapa en egen definition av begreppet lyx. Nu tar vi ett stort kliv framåt i den visionen i och med lanseringen av den WordPress-baserade bloggplattformen LyxLiv, där vi vill ta del av din vardag och av vad som är lyx för just dig

Bloggportalen LyxLiv – var med från starten

Lyx.se har under snart 4 år vuxit både vad gäller antal skribenter, innehåll, kvalitet samt läsare. Med bloggplattformen LyxLiv tar Lyx.se nu nästa steg mot att utöka målgruppen både för skribenter och bloggare på siten. Att starta din helt egna blogg på Lyx.se är en unik chans att vara med från början då Sveriges nästa stora bloggnätverk ser dagens ljus.

starta-blogg-here_LyxLiv

Starta DIN blogg innan någon annan gör det

I dagsläget är fortfarande ett stort antal bloggnamn tillgängliga, vilket gör att du lätt kan hitta ditt favoritnamn och skapa drömbloggen. Vad sägs till exempel om stockholm.lyx.se, vardags.lyx.se, maria.lyx.se eller erik.lyx.se? Men skynda dig – de bästa namnen försvinner först. Kom igång redan idag!

Design och funktion

Precis som för nätmagasinet är det enkelhet och tillgänglighet som är ledorden på bloggplattformen, både vid registrering och vid ditt dagliga bloggande. Funktionalitet och uppbyggnad är enkel och lättfattlig. Ett fåtal val, av bland annat bakgrundsfärg, typsnitt och kategori, kan göras, för att sedan vara igång och uppdatera.

Bloggplattformen_LyxLiv

Vi har satsat på en avskalad och stilren design som blir en snygg inramning till ditt innehåll, oavsett motiv på foton och liknande. Du presenterar dig själv med en kort text och profil- samt bakgrundsbild.

Det går även att lägga till länkar till dina sociala mediekonton, så att dina läsare kan följa dig där också. Under varje inlägg finns dessutom delningslänkar som dina läsare kan använda sig av för att sprida inläggen vidare.

starta-blogg-here_LyxLiv

Uppdatera via mobilen

Som bloggare är man alltid på språng och nyckeln är ofta att kunna uppdatera i farten, för att ständigt vara först med det senaste. Detta gör du smidigt med hjälp av WordPress-appen, som finns både för iphone och Android.

Vi lyfter gärna fram dig

Vi på Lyx-redaktionen tycker att det är jätteroligt att du väljer att blogga hos oss och vi lyfter gärna fram de bloggar som är av hög kvalitet, som uppdateras ofta, som är mest delade, som har flest läsare och som är på väg upp.

Bloggplattformen_LyxLiv

Ju mer din blogg stämmer in på dessa kriterier, desto större chanser har den att premieras i form av synlighet, både på framsidan av Lyx.se samt i våra sociala mediekanaler, Facebook och Twitter. Vi ser fram emot att blanda redaktionellt material från nätmagasinet Lyx.se med våra bloggares inlägg om det som dyker upp i deras vardag.

starta-blogg-here_LyxLiv

Välkommen att börja blogga på LyxLiv. Följ med oss på en fantastisk resa!

Varma hälsningar från Lyx.se