I samarbete med Gaston Wine Exploring – Exklusiv rabatt på kvalitetsviner

Gaston Wine Exploring_Gamla Stan

Har du allting färdigt inför storhelgerna? Alla klappar köpta, mat och dryck inhandlat samt logistiken planerad och klar? Om inte så kommer här en liten hjälp på traven, i form av mycket fina 10 % rabatt hos den exklusiva vinhandlaren Gaston Wine Exploring, som vår sommelierskribent Björnstierne tidigare har berättat om.

Rabatten gäller under december 2015, och ger alltså 10 % discount på hela sortimentet online. För att ta del av detta erbjudande anger du koden lyxjul i varukorgen (inte kassan) när du handlar på GastonVin.se.

Gaston Wine Exploring strävar efter att erbjuda de allra bästa vinerna till sina kunder, och reser jorden runt i jakten på dessa guldkorn – i jakten på viner som verkligen har en historia att berätta. Förutom sin webshop driver företaget dessutom två vinbarer i Stockholm: i Gamla Stan och på NK. På Lyx.se kan du även följa Gastons vinskola, där du får tillgängliga och användbara tips inför kommande provningar och måltider.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *