Gaston Wine Exploring_Gamla Stan

I samarbete med Gaston Wine Exploring – Exklusiv rabatt på kvalitetsviner

Har du allting färdigt inför storhelgerna? Alla klappar köpta, mat och dryck inhandlat samt logistiken planerad och klar? Om inte så kommer här en liten hjälp på traven, i form av mycket fina 10 % rabatt hos den exklusiva vinhandlaren Gaston Wine Exploring, som vår sommelierskribent Björnstierne tidigare har berättat om.

Rabatten gäller under december 2015, och ger alltså 10 % discount på hela sortimentet online. För att ta del av detta erbjudande anger du koden lyxjul i varukorgen (inte kassan) när du handlar på GastonVin.se.

Gaston Wine Exploring strävar efter att erbjuda de allra bästa vinerna till sina kunder, och reser jorden runt i jakten på dessa guldkorn – i jakten på viner som verkligen har en historia att berätta. Förutom sin webshop driver företaget dessutom två vinbarer i Stockholm: i Gamla Stan och på NK. På Lyx.se kan du även följa Gastons vinskola, där du får tillgängliga och användbara tips inför kommande provningar och måltider.