Marc O’Polo lanserar Oktoberfest-kollektion

Lagom när vi börjar komma i höststämning lanserar Marc O’Polo en minikollektion med Oktoberberfest-tema. Marc_O_Polo_Wiesn_Collection_Lederhausen_INTEXT

Det är första gången varumärket gör den här typen av satsning och kollektionen är ett samarbete med den österrikiska designern Christian Weber. Traditionellt bär män Lederhosen och kvinnor Dirndl under Oktoberfest, kollektionen är därför en modern tolkning av de traditionella plaggen. Weber har verkligen lyckats med att skapa plagg som är wearable samtidigt som de är skapade med den historiska integriteten i behåll.

Marc_O_Polo_Wiesn_Collection_Lederhausen_Women_collection_INTEXT

Oktoberfest är en folk- och ölfestival som hålls varje år i den tyska staden München i Bayern. Festivalen pågår i 16 dagar mellan slutet av september till första veckan i oktober och besöks årligen utav över 6 miljoner människor från hela världen. Lederhosen och Dirndl är fortvarande vanliga under festivalen.Marc_O_Polo_Wiesn_Collection_Models_leaderhausen_INTEXT

Kollektionen finns tillgänglig på Marc O’Polos webbsida från och med slutet av augusti.