Tre lyxiga påskägg

Vår, färgen gult, påskharar och påskägg. Lediga dagar som är ljusare och längre, goda vänner, släktsammankomster och glada måltider. Påsken är en härlig tid som är starten på en skön säsong och ett av årets tillfällen då man unnar sig både god mat samt en och annan sötsak. Lyx.se tipsar här om några riktigt exklusiva påskägg.

Påskägg i kopparfärgad metall från danska Simply Chocolate i begränsad upplaga som är fyllt med 15 handgjorda styckbitar: 5 bitar var av Crunchy Coco (mjölkchoklad med kokosnöt), Misty Martha (choklad med krossad hasselnöt) och Pink Polly (vit choklad med hallon och persisk lakrits).

Simply Chocolate_The Egg_GåshagaGourmet

Simply Chocolate marknadsförs i Sverige av Gåshaga Gourmet och finns bland annat att köpa på Hemköp Åhléns City i Stockholm, hos Lakritsroten, NK i Stockholm och Göteborg, Tehuset Java och i Moderna Museets webshop. Kopparägget är perfekt som gå-bort-present vid påskens alla tillfällen. Dubblar dessutom som snygg inredningsaccessoar efter att man slukat innehållet.

Chokladfabriken_Påskägg_stort

Kakaochock! Finaste pralinerna stoppade i ett påskägg av choklad från Chokladfabriken. Det största chokladägget innehållet 450 gram härliga praliner. Packade i cellofan och rosett. För alla chokladälskare.

Välj med omsorg en vacker påskinspirerad ask och fyll med praliner eller ditt favoritgodis. Hos Georg Jensen finner du eleganta konfektskålen Legacy som är en äggformad ask designad 2009 av danska industridesignern Philip Bro Ludvigsen.

Georg Jensen_Legacy_bonbonniere

Bonbonnieren från Georg Jensen finns i två olika storlekar, den stora rymmer cirka 350-400 g choklad. Vem blir inte glad över detta påskägg?

En glad påskhelg önskar Lyx.se

COMMENTS
 • ÅH det kopparfärgade påskägget var ju läckert! Både på in och utsidan :)) Ska jag kika efter!

  2015-04-01
  • Johanna Bergström

   Visst ÄR det fint. 🙂 Glad Påsk på dig!

   2015-04-01

Sorry, the comment form is closed at this time.