Gott Nytt År från Lyx.se!

Ring, klocka, ring…

Hur startar 2015 för dig? Nätmagasinet Lyx.se fortsätter att skriva om sådant som inspirerar, om drömmar som går i uppfyllelse, om unika saker som motiverar och om människor som går sin egen väg. Vi vill skriva om sådant som gör livet lite roligare att leva. Lyx är subjektivt och är det du vill att det ska vara – så utifrån din egen definition vill vi önska dig ett Lyxigt Gott Nytt År!

Vår ambition att skapa vår egen definition av ordet lyx är alltjämt närvarande – en bredare definition som gör lyx mer tillgängligt för fler människor. Vi hoppas att det nya året startar på bästa sätt för dig och att 2015 ska bjuda på nya spännande utmaningar och inspirerande vardagsinslag som berikar ditt liv.

Lyx.se – din guide i drömmarnas värld – önskar dig ett synnerligen Gott Nytt År!