Julklappstips för livsnjutare med humor

Här kommer ett axplock julklappstips för dig som tycker att det är viktigare att ge bort en julklapp som du själv tycker är fyndig, snarare än att pliktskyldigt följa någons önskelista. Eller varför inte till de där människorna som envisas med att göra din jakt på julklappar extra besvärlig genom att vägra samarbeta och förmedla en enda liten önskning. Så, här är sakerna de inte visste att de inte kunde vara utan.

lyx_julklappstips_spark_röd_clas_ohlson_intext

Röd spark för vuxen förare, från Clas Ohlson

En spark har de flesta av dina bekanta säkert manövrerat någon gång. Någonstans på vägen så glömde de dock tyvärr bort att, när isen har lagt sig på gatan och snöröjningen överrumplats – i år igen – av att det blev vinter – i år igen, är just sparken faktiskt det enda vettiga färdmedlet . Hjälp en vän i nöd att få återuppleva barndomens sparkfärder; eller se för all del till att någon som du inte tycker om får parketten förstörd när barnen teståker sin nya spark kring granen. Denna röda skönhet hittar du på Clas Ohlson, från 595 kr.

lyx_julklappstips_annika_jägfelt_mick_jagger_intext

Mick Jagger porträtterad av Annika Jägfelt

De är många, Rolling Stones-fansen… Känner du dig extra generöst inställd till någon av dem, så finns det ingen julklapp som skulle kommer att göra vederbörande lyckligare än en oljemålning av antingen hela bandet eller Jagger på egen hand. Konstnären som låter drömmen bli sann heter Annika Jägfelt och du kommer i kontakt med henne via hennes webbsida.

lyx_julklappstips_boomf_marshwallows_bilder_intext

Marshmallows med dina egna Instagram-bilder

Men du vill göra mer än att uppfylla drömmar, och då är de här marshmallowsen den perfekta julklappen, oavsett om du har onda eller goda avsikter. Kanske njuter du av tanken på att se någon äta upp sig själv bildligt talat, eller du vill i all enkelhet ge någon godis, med det de tycker allra mest om på. Hur det än ligger till så hittar du dessa marshmallows på boomf.com. Bilderna laddar du upp själv och läckerbitarna levereras direkt hem i brevlådan.

Lyx_julklappstips_riksgaloppen_svensk_galopp_äg_en_galopphäst_Parity_Peas_intext

I vinnarcirkeln på Strömsholm

Vi är få som har Athina Onassis budget när vi shoppar julklappar, men du kanske i alla fall känner någon som undermedvetet längtar efter att stå i vinnarcirkeln med en stor hatt på huvudet. Och nu är det möjligt! För bara 379 kr får din vän en andel i en galopphäst via Riksgaloppen, inga kostnader tillkommer, bara eventuella vinstpengar in på kontot. Och även om hästen inte placerar sig en enda gång, så var det i alla fall bara bra för vännens image att äga en galoppör. Om vederbörande inte skulle förstå detta så visade du att åtminstone du har en viss känsla för klass. Hästen inhandlas hos ditt lokala ATG-ombud, eller läs mer på Riksgaloppens webbsida.

Sist men inte minst så hoppas vi att dessa julklappstips fått din fantasi att flöda – så sätt igång och klura ut julens roligaste klappar!