Be Mate lägenhet

Lägenhet + hotellservice = BeMate

BeMate.com är en ny uthyrningstjänst av privata boenden för resenärer som vill ha bästa läge i världens mest spännande städer. Syftet med tjänsten är att göra resan till en drömupplevelse genom att erbjuda hög kvalitet på boende i lägenhet, ihop med hotellliknande kringtjänster.

Spanska designhotellkedjan RoomMate Hotels, med före detta atleten och grundaren Enrique José Sarasola Marulanda, även kallad Kike Sarasola, lanserar ett nytt koncept av turistboende. BeMate.com är en ny samverkande community som kopplar samman lägenhetsägare och resenärer. I tjänsten ingår alla tänkbara hotelltjänster som BeMate garanterar genom samarbeten med hotell i varje stad.

BeMate.com-lägenhet FlorensBeMate-lägenhet i Florence

BeMate.com-lägenhet Florencia

BeMate.com lanseras i ett första skede i Madrid, Barcelona, Malaga, Salamanca och Granada i Spanien, Amsterdam och Florens i Europa, New York och Miami i USA samt Mexico. Planen är att expandera i snabb takt för att täcka världens 150 mest besökta storstäder under 2015.

BeMate.com lägenhet New York 1BeMate i New York

BeMate.com erbjuder idag drygt 2 500 semesterbostäder och adderar löpande boenden i fler städer och fler länder.

BeMate.com-Lägenhet_Amsterdam-1BeMate boende i Amsterdam

Uppbackat av RoomMate Hotels, slår BeMate samman friheten av en lägenhet med det bästa av vad ett hotell har att erbjuda, såsom 24 timmars concierge, utlämning och inlämning av nycklar, bagageförvaring och turistinformation. Dessutom finns en serie tilläggstjänster såsom transfer från flygplatsen, daglig städning, ett fullt kylskåp vid ankomst och biljetter till evenemang. Förutom RoomMate hotels öppnar konceptet upp för andra hotell som vill bli BeMate.com-ambassadörer.

Med den nya tjänsten vill vi närma oss kunden, lära känna honom/henne bättre, erbjuda en integrerad reseupplevelse med både det bästa av både en lägenhet och ett hotell med fokus på nya resenärers krav.

RoomMate, med sina 19 hotell, profilerar sig som ”hem” och gästerna blir mer än bara en gäst, de blir en ”Room Mate”. Kike Sarasolas har alltid tyckt att bästa sättet att resa är att besöka vänner – vänner vars livsstil vi delar och som gärna tipsar om smultronställen – och därför är alla hotell i RoomMate kedjan uppkallade efter ett förnamn och har sin personliga prägling. På det viset får vi en personligare reseupplevelse med influenser från ”the locals”.

Lägenhet Room Mate Kerem Istanbul BalconyRoomMate hotell Kerem i Istanbul

Med den nya lanseringen av BeMate.com går han ett steg längre genom att fylla städer med värdar som får vilken resenär som helst att känna sig som hemma.

BeMate.com-lägenhet_MadridMadrid

BeMate.com_lägenhet_Madrid