Zalando Nordic Blogger Awards

Bloggandet växer stadig år efter år och i takt med att kvaliteten och utbudet växer så hittar fler läsare, bloggar som inspirerar just dem. Nu våras det för våra svenska män och herrmodet. Julian Hernandez hyllas som Nordens bästa manliga bloggare och Zalando tipsar om hur trenderna ser ut de kommande säsongerna på herrsidan.

Europas ledande modebutik på nätet Zalando med rötterna i Tyskland, har trålat igenom utbudet i Norden och hjälpt oss att hitta de mest läsvärda modebloggarna just nu. I år var det svensken Julian Hernandez, som i konkurrens av våra skandinaviska grannar, kammade hem priset ”Best Fashion Blog Male” då Zalando Nordic Blogger Awards gick av stapeln i Köpenhamn. Julian tipsar Lyx.se om sina favoriter till höstsäsongen –I år kör jag stora rymliga kappor, helst kamelfärgade, som är snygga på både män och kvinnor. Jag fortsätter också med monokroma plagg, gärna i svart vitt och läder är ett material som jag inte tröttnar på.

ZalandoBloggerAwards

Dylan Ross som är Head of Nordic Buying på Zalando, ligger alltid steget före och håller just nu på med inköpen för vår- och sommarsäsongen. –Jag ser en klar trend bland männen där vi går mot bekväma plagg. Kostymerna kommer att ha mer stretch i sig och vi kommer att se en hel del av sköna material som jersey och stickat. 70- och 80-tals trenderna fortsätter också att vara populära, det blir mycket Hawaiiprint i sommar, shortsen blir kortare och kavajerna får dubbelknäppning, berättar Dylan.

Skådespelaren Andreas Wilson, som var värd för Zalando Nordic Blogger Awards, var klädd från topp till tå i Tiger of Sweden från shoppingsidan. Han berättar att hans favoritdesigner är huvudsakligen svenska och gillar bland annat Hope, Weekday, Tiger of Sweden och Whyred. -Jag följer också en del bloggar, men för min del blir det mest matbloggar som Green Kitchen Stories och Food 52. Jag handlar inte så mycket kläder på nätet ännu. Men om man vet vilken storlek man har, så är det så klart smidigt, speciellt om man bor i en mindre stad som och inte har så stort utbud.

Vi diskuterar vidare hur kläderna hjälper honom som skådespelare kan kliva in i olika roller och testa på olika epoker. Det för tankarna tillbaka till bloggvärlden där många bloggare gör just det, i likhet med skådespeleriet kliver de in i en karaktärer eller klär sig i vissa plagg för att inspirera andra och själv få vara någon annan för en stund.

Zalando Blogg Awards Andreas Wilson

Här är är listan på alla vinnarna i Zalando Nordic Blogger Awards

People’s Choice: Lisa Kastleen (DK)

Best Newcomer: Celine Mee Storrvik (NO)

Best Fashion Blog Male: Julian Hernandez (SE)

Best Fashion Blog Female: Irina Lakicevic (NO)

Sorry, the comment form is closed at this time.