Lotus C 01

Lotus C 01 är redo för gatan! Motorcykelnostalgi möter modern teknik

Ni som minns formel 1 från 1970-talet med Mario Andretti, Emerson Fittipaldi och Ronnie Petersson i sina gröna Lotus, får i och med nya Lotus C 01 en påminnelse från den i tiden; asfalten, bensinlukten, Colin Chapman, den gröna Lotusen…

Designen på nya Lotus C 01 har det designmässiga DNA som sig bör. Att den sedan är gjord i kolfiber, titan och flygstål påvisar vilken tidsålder det är – 2010-talet. Designern Daniel Simon medger att mycket tid har lagts till att förvalta arvet, samtidigt som modern teknik varit en grundförutsättning för slutresultatet.

Lotus-Motorcycle-C01-4

Extremt cool, tycker jag. Vad säger du? Mer information, bl a tekniska specifikationer, finner du ni här.

Lotus C 01 motorcycle

Lotus C 01 motorcycle

Claes Foxérus är bildad genom livets olika vägar samt utbildad civilekonom i Lund och Köpenhamn, och har varit kommunikationschef, marknadschef och VD i olika bolag. Han har startat upp bloggarna www.davidreport.com och www.produktutveckling.nu samt organisationerna www.apgsweden.se och www.planner.se. Claes är numera egenföretagare med kreativ kommunikation, strategi och affärs/produktutveckling på agendan, där skrivande, föreläsande och utbildning utförs i olika former, bl a om trender och framtid för www.secondsight.nl. Dessutom driver Claes www.hintland.com som avses vara en inspirationskanal för framtida innovationer, produktutveckling och marknadskommunikation genom att lyfta fram ”allt möjligt”. ”- Vi lever i en postmodern tid där allt och inget fungerar, därför hittar du inspiration till stordåd där du minst anar det”