Hollywood – lyx från topp till tå

Hollywood och lyx läses eller hörs inte sällan i en och samma mening. För en del är det lyx att “bara” se Hollywood, och för andra är det en lyx att “se ut” som en Hollywood-stjärna – med eller utan operationer eller lyftningar. Här har vi något som både ger ett lyft och andas Hollywood.

Varumärket är Charlotte Olympia (designer är brittiska Charlotte Dellal) som menar att “no business is lIke Shoe business“.

Claes Foxérus är bildad genom livets olika vägar samt utbildad civilekonom i Lund och Köpenhamn, och har varit kommunikationschef, marknadschef och VD i olika bolag. Han har startat upp bloggarna www.davidreport.com och www.produktutveckling.nu samt organisationerna www.apgsweden.se och www.planner.se. Claes är numera egenföretagare med kreativ kommunikation, strategi och affärs/produktutveckling på agendan, där skrivande, föreläsande och utbildning utförs i olika former, bl a om trender och framtid för www.secondsight.nl. Dessutom driver Claes www.hintland.com som avses vara en inspirationskanal för framtida innovationer, produktutveckling och marknadskommunikation genom att lyfta fram ”allt möjligt”. ”- Vi lever i en postmodern tid där allt och inget fungerar, därför hittar du inspiration till stordåd där du minst anar det”