Gäster på lördag? Det ska vi fira med ballonger!

Inget smittar mer än ett leende. Bjud in gästerna i salongen och be dem slå sig ned vid det här bordet som är designat av Christopher Duffy. Bordet finns både som vanligt bord och coffee-table bord. Ballongerna i guld och silver livar garanterat upp kvällens diskussioner. Enda risken är väl att du får slänga ut gästerna vid sextiden på morgonen när det börjar bli dags att sova.

Vill du ha ett? Då får du snabba på. Bordet är gjort i en ‘limited edition’ upplaga om 20 stycken. Skulle du hinna med att beställa ett exemplar är det bara att slanta upp med £9500 för det vanliga bordet och £5800 för coffee-table bordet. Även priset blir helt säkert ett samtalsämne. Bordet köper du i Christopher Duffy’s egen webbshop – Duffy London.

up-table-baloons2

up-table-baloons3 up-table-baloons4 up-table-baloons5 up-table-baloons6