Stüssy ger ut Craig Finemans skateboardbilder

Stüssy, numera klassiskt varumärke inom streetmode har ofta förknippats med skate och snowboardscenen. Nu tar man ännu ett steg i den riktningen när man ger ut en bok med klassiska skatefotografier. Det är den bortgångne fotografen Craig Finemans svartvita bilder från 70 talet som satts samman i en ‘coffeetablebok’.

Craig var känd för sitt konstnärliga sätt att dokumentera 70 talets surfare och skateboardåkare och bilderna i boken ‘Pools’ gör ingen besviken. Skateboardkulturen är en av vår tids mest inflytelserikaste undergroundrörelser och den har på många sätt definierat dagens musik, mode och livsstil. Boken Pools förtjänar en hedersplats i de flesta hem som på något sätt vill utstråla någon form av intelligens. Du köper den hos Stussy för ynka 50$.

skate-stussy-pools3