Suunto Ambit 2 visar vägen ut i vildmarken

Jag är sedan tidigare nöjd ägare av en Suunto Ambit. Den här klockan från Finländska Suunto borde kallas något annat än en klocka. Kärnkraftsverk vore en mer passande beskrivning eftersom klockan är smällfylld med teknologi som bara väntar på att omvandlas till ren energi. Suunto Ambit var den GPS-klockan som kombinerade avancerade outdoor- och träningsfunktioner och möjligheten att ladda hem appar från nätet. Ambit var också den första klockan som gav oss möjligheten att använda GPS funktionen upp till 24 timmar, något ingen annan pulsklocka klarade av. Utifrån den här traditionen lägger Suunto Ambit2 och Ambit2 S till nästa generations multisportfunktioner för simning, cykling och mer. Det är ingen tvekan om att det här är en klocka som tar Ambit traditionen vidare i rätt riktning.

Läs mer om Suunto Ambit 2 här.

suunto-ambit2-colors

suunto-ambit2-3 suunto-ambit2-1