Categories
Inredning

Sonos Playbar löser TV ljudet

Har du precis som jag varit på jakt efter extra högtalare till din TV som inte innebär att du måste placera en fyrkantig låda i storleken ‘läskback’ någonstans i vardagsrummet? Det är smått otroligt att varken Sony, Samsung, Pioneer eller någon av världens TV tillverkare förstått att de flesta är inte intresserade av ett mindre kärnkraftsverk i vardagsrummet. Vi vill ju bara ha osynligt men smått otroligt ljud till vår TV. Inga små krav, jag vet, men det ska väl inte vara så svårt?

sonos-playbar2

Sonos förstår. Det här företaget har ju redan uppfunnit ljudet på nytt en gång förrut och Sonos Playbar gör nog ingen besviken. Playbar är försedd med nio högtalare fyller alla rum med HiFi-ljud för spel och filmer, stora vågor av livekonsertljud och streamar trådlöst all musik i världen. Och allt detta kommer från en enda lättanvändbar spelare som förser din HD-TV med HiFi-ljud. Självklart kan du precis som med andra Sonosprodukter styra ditt ljud från din padda eller smartphone!

sonos-playbar

 

Features enligt Sonos:

  • Kompletterar cinematiska HD-skärmar med fylligt, texturerat HiFi-ljud.
  • Streamar trådlöst all musik i världen.Enkel att installera, styra och expandera.
  • Bara två kablar: en nätkabel, en optisk kabel (båda ingår).
  • Synkroniseras trådlöst med andra Sonos-högtalare.
  • Förstår och talar språket för flertalet IR-fjärrkontroller och går att styra med gratisappar för din Android®, iPhone® eller iPad®.
  • Spelar upp alla källor som är inkopplade till HDTV:n: kabel-/satellitboxar, Blu-Ray-spelare och videospelkonsoler.
  • Om den är ansluten till din HDTV kan PLAYBAR spela upp den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *