Hörlurar för Hublot-älskare. Förhöj din musikupplevelse.

Schweiziska urmakaren Hublot, som enligt mig gör några av den schysstate klockorna för tillfället och som jag gärna skulle sätta på min mans arm, har gått samman med en av världens ledare inom ljud – Monster. Tillsammans har de kombinerat det bästa inom hi-fi med lyxiga material och hantverk för att skapa de nylanserade lyxhörlurarna Inspiration™. Hörlurarna stänger ute allt ljud så att du skall kunna få en så bra musik- och ljudupplevelse som möjligt. Monster och Hublot säger sig dela passionen för musik, design, avancerade material och den ultimata prestationen.

Hörlurarna är tillverkade av lättviktig borstad aluminium och kolfiber med läderdetaljer.

För dig som gillar Hublot, design, ljud och musik finns dessa lyxlurar att köpa från och med i sommar.