Wraith – den andra bilden visas…

Rolls-Royce Motor Cars har idag släppt den andra bilden på deras nya mysteriska handbyggda modell Wraith. Det anrika engelska bilföretaget bygger med hjälp av en genomtänkt PR-strategi upp en stämning och spänd förväntan inför vad som komma skall och gör så genom att vi får ta del av ritningar och bilder endast en i taget. Redan vid det här laget har förväntningar höjts så mycket att vi får hoppas att de lyckas uppfylla dessa vad gäller både design och prestanda.

Bilderna ser helt klart ut att visa en sportig siluett. Denna andra bild visar bakpartiet på bilen som ger intryck av dynamik och kraft. Den ser helt enkelt potent ut. På frågan vad gäller power om sina bilar har Rolls Royce tidigare svarat: ”Adequate, Sir”, men får nu i och med denna bil ändra svaret till: ”More than ample”! (Mer än tillräcklig)

Den som väntar på något gott….får vänta till den 5:e mars då lanseringen av bilen sker på Geneva Motor Show, en utställning som samlar all världens motorentusiaster och experter.

COMMENTS
  • skall vi tro att det är en riktigt miljöig miljöbil på G 😉

    2013-02-16

Sorry, the comment form is closed at this time.