Boom boom shake the room – Designerhögtalare från People People

 

Sedan tidernas begynnelsen finns en motsättning som genomsyrar varje relation. Den elektronikälskande pojkvännen vs. den inredningsbesatta flickvännen.Som kille, älskar jag elektronik och min flickvän älskar inredning, och av någon anledning är dessa två komponenter svårförenade. Hemelektronik har traditionellt sett varit skrymmande, fula och välförsedda med massa sladdar. Min flickväns värsta mardröm.

Jag älskar musik och känner att bra musik förtjänar bra högtalare. Min dröm “setup” är en Bose-förstärkare och högtalare i alla fyra hörn av rummet. Naturligtvis tillför detta ingenting till ” the look and feel” av lägenheten så som min flickvän skulle ha uttryckt det. Så det blev inga Bose högtalare.

Tack och lov har någon löst mitt och många andras problem. People People (en designbyrå baserad i Stockholm) har skapat en högtalare som inte bara är vackert designad utan också har fantastiskt ljud.

Högtalaren är byggd för den moderna musikälskare. Den stöder Bluetooth, Apple AirPlay och naturligtvis en audio-kabel. Dessutom är högtalaren, enligt People People, byggd med miljön i åtanke. Förutom att följa alla moderna standarder har företaget även valt att försöka förbättra arbetsvillkoren i de utländska fabriker där tillverkningen högtalarna kommer att ske.

COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.